toate sectiunile

Mircea Baniciu & Band, la Hard Rock Cafe

4 feb 2014, 51 afisari

Seara de vineri, 21 februarie este rezervată unui concert select, în care cele mai îndrăgite piese din repertoriul lui MIRCEA BANICIU vor fi puse în valoare de parfumul de epocă şi imblodurile rock’n’roll, la Hard Rock Cafe.

Mircea Baniciu & Band, la Hard Rock Cafe

Primăvara începe mai devreme la Hard Rock Cafe! Seara de vineri, 21 februarie este rezervată unui concert select, în care cele mai îndrăgite piese din repertoriul lui MIRCEA BANICIU vor fi puse în valoare de parfumul de epocă şi imblodurile rock’n’roll.

MIRCEA BANICIU este un reper al scenei folk-rock ce nu mai are nevoie de introducere: de numele său se leagă în mod inseparabil hituri precum “Tristeţi provinciale”, “Dealul cu dor”, “Pisica neagră”, “Intoarcerea la Orient”, “Vinovaţii fără vină”, “Miruna”, “Andrii Popa”, ori “Eşarfă în dar.”

MIRCEA BANICIU va fi acompaniat de doi muzicieni cunoscuţi, împreună cu care susţine de fiecare dată concerte de neuitat: Vlady Cnejevici – claviaturi şi Teo Boar – chitară.

În decursul unei cariere de aproape patru decenii destinul muzical al lui MIRCEA BANICIU s-a împletit, pentru o vreme, cu cel al legendarei trupe Phoenix, apoi s-a contopit cu existenţa Păsării Colibri şi s-a concretizat în nenumărate concerte şi materiale discografice.

Pentru concertul de la Hard Rock Cafe sunt în vânzare trei categorii de bilete:

Categoria VIP – 120 Ron (întâlnire & poza, afiş & CD cu autograf)

Categoria I – 80 Ron - loc la mese, în faţa scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

Categoria II –60 Ron - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 


Autor:
Gabriela Voicu
Taguri:
mircea baniciu, phoenix, hard rock cafe
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile