toate sectiunile

Lara Fabian, in premiera la Sala Palatului

8 sep 2011, 681 afisari

Lara Fabian va concerta pentru prima data pentru fanii din Romania pe 17 martie 2012, la Sala Palatului.

Lara Fabian, in premiera la Sala Palatului

Artista de origini belgiano-italiene care traieste in Canada este una din cele mai apreciate interprete de limba franceza, asta chiar daca multe din apreciate piese ale sale sunt in limba engleza.

Lara si-a dorit de mica o cariera muzicala, inca de la mijlocul anilor '80 ea incercandu-si norocul la diverse competitii europene. In 1988 reprezinta Luxemburgul la Eurovision Song Contest cu piesa "Croire" si ocupa un onorabil loc 4. Piesa s-a dovedit un adevarat succes, vanzandu-se in peste 500.000 de exemplare.

Trei ani mai tarziu lanseaza albumul "Lara Fabian" in limba franceza. Piese ca "Le jour où tu partira", "Les murs" sau "Qui pense à l'amour" o aduc in atentia publicului canadian, tara in care se mutase pentru a cuceri public de dincolo de Ocean.

Lara Fabian - Je t'aime (Live 2002) de pe tare.ro

Visul ei s-a implinit rapid, albume precum "Carpe diem", "Pure", "Lara Fabian" sau "Nue" se vand in milioane de exemplare in toata lumea.

Preturile biletelor pentru concertul Larei Fabian de la Sala Palatului vor fi urmatoarele:
Categoria VIP - 350 lei
Categoria 1 - 300 lei
Categoria 2 - 250 lei
Categoria 3 - 200 lei
Categoria 4 - 150 lei
Categoria 5 - 100 lei

Biletele sunt disponibile incapand de astazi, pe www.biletoo.ro,, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald's). Tichetele pot fi cumparate online si de pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro.


Autor:
Alin Pandaru
Taguri:
lara fabian, concert, sala palatului, bucuresti, 17 martie
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile