toate sectiunile

Incepe primavara cu Holograf!

6 mar 2009, 60 afisari

Apropo.ro va transmite LIVE concertul trupei Holograf din data de 31 martie, de la Sala Polivalenta din Bucuresti!

Incepe primavara cu Holograf!

Apropo.ro va transmite LIVE concertul trupei Holograf din data de 31 martie, de la Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 19:30!

Bilete pentru acest concert, puteti achizitiona de la magazinele Diverta sau online, de pe site-ul ticketpoint.ro, la urmatoarele preturi:

- 100 RON

- 80 RON

- 60 RON

- 50 RON

- 40 RON.

Dan Bittman si trupa sa au lansat recent un nou single, "Primavara Incepe Cu Tine", iar pe 13 februarie, Holograf a scos pe piata DVD-ul "Concert Taina"

Holograf - Primavara incepe cu tine:

 

Trupa Holograf lanseaza, cu ocazia concertului din 31 martie, un nou material discografic impreuna cu MediaPro Music, dupa alte 12 albume, un “Best of” si aproape 30 de ani de existenta.

Albumul este unul de colectie, un nou “Best of “ ce contine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf inca de la lansarea trupei.

Numele acestuia este dat de o piesa noua lansata recent, “Primavara incepe cu tine”, urmand sa se realizeze si un videoclip pentru acest single.

Coperta CD

Primavara incepe cu tine este un album gandit ca o deschidere, ca un nou inceput in activitatea trupei Holograf. Cu piesa noua ce da si numele discului si cu o colectie dintre cele mai frumoase cantece ale grupului, albumul face o punte intre nou si vechi, subliniaza ce e important in trecut si semnaleaza noul ce urmeaza sa vina”, povestesc cei 5 “Holografi”.

CD-ul contine piese precum “Fara ea”, “N-am stiut”, “Vine o zi”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Dincolo de nori” sau “Si dragostea mea”, in total 16 piese pentru 70 minute de muzica de exceptie. 

Poster eveniment

 Imagine: Expo2005romania.ro

Video: Happy Hour


Taguri:
holograf, dan bittman, happy hour, concert holograf, primavara incepe cu tine
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile