toate sectiunile

Concert Amon Amarth, la Arenele Romane

29 ian 2014, 47 afisari

Cu ocazia lansarii celui mai nou material discografic "Deceiver of the Gods", formatia Amon Amarth a decis sa plece intr-un turneu de promovare care va poposi si in Romania.

Concert Amon Amarth, la Arenele Romane

Cu ocazia lansarii celui mai nou material discografic "Deceiver of the Gods", formatia Amon Amarth a decis sa plece intr-un turneu de promovare care va poposi si in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, pe data de 29.04.2014.

Formatia de death-metal melodic a fost infiintata in 1992 in Tumba, Suedia si, de atunci, nu a facut altceva decat sa trezeasca "zeii" prin forta compozitiilor ei. Complexe dar fara sa sacrifice brutalitatea pura a genului, melodiile Amon Amarth s-au remarcat rapid in comunitatea metal.

Numele trupei este inspirat de operele scriitorului J.R.R. Tolkien si se refera la vulcanul diabolic in inima caruia a fost forjat Inelul din seria de romane "Stapanul Inelelor".

In scurt timp, trupa a atras atentia publicatiilor de specialitate, care s-au grabit sa numeasca grupul suedez o "revelatie".

Cel mai recent album al trupei, "Deceiver of the Gods", lansat pe 25 iunie 2013, s-a clasat pe locul 9 in Canadian Albums Chart si a beneficiat de o primire minunata din partea criticilor si a fanilor. 

Biletele vor fi limitate la un numar de 1000 de bucati!

Pana la data de 10 februarie 2014, biletele se pot achizitiona exclusiv prin plata cu card (simplu, comod si eficient), iar dupa aceasta data acestea se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

110 lei bilete VIP - 30 bucati (numai cu plata prin card). Biletul VIP contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat VIP

78 lei pentru primele - 100 bucati (numai cu plata prin card)

87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (plata prin card)

95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (plata prin card)

110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

 


Autor:
Gabriela Voicu
Taguri:
amon amarth, concert, arenele romane, rock
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile