toate sectiunile

Compozitorul francez Yann Tiersen revine in Romania

27 oct 2009, 19 afisari

Compozitorul francez Yann Tiersen va reveni in Romania pe 4 noiembrie, dupa ce in anul 2003 a sustinut un concert inedit.

Compozitorul francez Yann Tiersen revine in Romania

Compozitorul francez Yann Tiersen revine in Romania, pentru a sustine un concert la Sala Palatului, pe 4 noimbrie, incepand cu ora 20.00.

Daca v-a placut coloana sonora a celebrului film "Le Fabuleux Destin d`Amélie Poulain", atunci veti fi incantati sa reascultati melodiile lui Tiersen, care ne-a vizitat pentru prima data in 2003.

Cunoscut si pentru compozitiile din "Good Bye Lenin", Yann Tiersen isi incheia concertul de acum sase ani in aplauzele publicului roman, impresionat de calitatea sound-ului asigurat de pianul, vioara si renumitul acordeon al muzicianului francez, in varsta de 39 de ani.

Tiersen a lansat noua albume de studio si trei inregistrari din concertele sale in 14 ani de activitate.Are in palmares multe colaborari de succes, intre care trupele franceze "Noir Desir", "Red Cardell", "Bastard" si britanicii de la "The Divine Comedy", trupa lui Neil Hannon.

Yann Tiersen - "Rue de cascades"

Yann Tiersen - rue de cascades - live de pe tare.ro

Compozitiile sale imbina influente provenind din muzica clasica europeana si muzica populara franceza.

Pentru concertul din Bucuresti, Yann va fi insotit de sase muzicieni, cu ajutorul carora va oferi publicului un spectacol complet si, ca de obicei, va aparea pe scena in diverse ipostaze, schimband constant instrumentele, pentru ca efectul sa fie maxim. Detalii, pe artmania.ro

Concertul va incepe la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile pe preturile de 50, 70, 125, 155, 210 RON, in reteaua magazinelor Germanos si Diverta, a librariilor Carturesti si online, pe myticket.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro si eventim.ro, incepand de luni, 21 septembrie 2009.

Imagine: kinopoisk.ru


Taguri:
muzica, sound, yann tiersen, amelie
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile