toate sectiunile

Deschide valiza si descopera surpriza! - Regulament

REGULAMENTUL CONCURSULUI

«Deschide valiza si gaseste surpriza!»


Art. 1 Organizator

MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediu în Bucureşti, Str. Aurel Vlaicu, nr 62-66, etaj 6, camera 42, Sector 2, CUI: RO 27199522, Nr. Înregistrare Registrul Comerţului: J40/6876/2010.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participantilor şi a publicului cu cel putin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înstiinţaţi prin e-mail, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2 Durata concursului şi aria de desfăşurare

Concursul "Deschide valiza si gaseste surpriza!" se derulează în perioada 25 iulie - 31 august , ora 12:00, anul 2011. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.


Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfaşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul www.apropo.ro

Are drept de participare orice vizitator care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:
• este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România
• are 14 ani împliniţi, la data începerii concursului, 25 iulie 2011
• accesează în intervalul de concurs site-ul www.apropo.ro, deschide bannerul cu valiza şi îşi revendică premiul instant sau participă la tragerea la sorţi pentru marele premiu.
• este abonat confirmat la Newsletterul Apropo.ro sau se abonează în perioada concursului
• este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al concursului
• confirmă că a citit şi a înteles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta

Nu pot participa la această promoţie angajaţii Mediafax Group, precum şi rudele de gradul I ale acestora, soţii / soţiile lor.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzatoare în completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în concurs exlusiv în scopul anunţării şi idetificării câştigătorului.

Art. 5. Mecanismul concursului

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site-ul www.apropo.ro şi din bannerele de promovare.

Concursul "Deschide valiza si gaseste surpriza!" se desfaşoară în perioada 25 iulie - 31 august, ora 12:00, 2011. Concursul va avea 80 de câştigători de premii instant şi 1 câştigător la tragerea la sorti pentru marile premii.

Mecanismul concursului este:

• utilizatorii intră pe Apropo.ro în intervalul de concurs 25 iulie - 31 august, ora 12.00 şi caută valiza cu surprize pe site
• Valiza poate fi găsita în toate paginile site-ului Apropo.ro şi va apărea cu o limitare de 3 ori pe zi per IP
• Valiza poate afişa userilor 2 mesaje diferite
a) Mesaj câştigător cu unul din cele 80 de premii instant
b) Mesaj necâştigător şi îndemnul de a participa la tragerea la sorţi pentru marele premiu

Utilizatorul va trebui sa faca acţiuni diferite, în funcţie de cele 2 mesaje afişate de bannerul cu valiza cu surprize. Astfel:

a) daca valiza cu surprize are un premiu instant pentru user:
- utilizatorul va vedea în banner ce premiu a gasit in valiza
- el trebuie să dea click pe butonul "Revendică premiul" din banner
- astfel, va ajunge în pagina de concurs unde trebuie să completeze toate câmpurile formularului de validare şi să trimită formularul Organizatorului, în maxim o oră de când a găsit premiul instant. Toate câmpurile formularului sunt obligatorii, inclusiv abonarea la Newsletter-ul Apropo.ro.
- toţi utilizatorii care îşi revendică premiul instant vor fi automat înscrişi de către Organizator şi în tragerea la sorţi pentru marele premiu.
- în cazul în care doi sau mai mulţi utilizatori completează formularul de validare aferent unui premiu instant, premiul se va acorda primului dintre ei care a trimis datele de validare Organizatorului.
Un utilizator poate câştiga un singur premiu instant pe parcursul concursului, indiferent câte găseşte pe site.

b) daca valiza cu surprize NU are un premiu instant pentru user:

- utilizatorului i se va explica în banner că nu a găsit un premiu instant
- totodată acesta va primi şi invitaţia de a se înscrie la tragerea la sorţi pentru Marele premiu.
- utilizatorul trebuie să dea click pe butonul "Înscrie-te acum" şi va fi direcţionat către pagina de concurs unde trebuie să completeze formularul de înscriere pentru tragerea la sorţi. Toate câmpurile formularului sunt obligatorii, inclusiv abonarea la Newsletter-ul Apropo.ro.

Tragerea la sorţi va fi organizată în data de 31 august 2011. La aceasta vor participa toţi utilizatorii care respecta cerinţele prezentului Regulament: atât cei care s-au înscris la tragerea la sorţi până în data de 31 august 2011, ora 12.00 cât şi câştigătorii premiilor instant care vor fi înscrişi automat de către Organizator. Un utilizator se poate înscrie o singura dată la tragerea la sorţi, verificarea se va face de către Organizator pe baza adresei de mail.


Art. 6. Premii

Concursul "Deschide valiza si gaseste surpriza!" se desfaşoară în perioada 25 iunie - 31 august, ora 12:00, 2011 şi va avea 80 de premii instant şi 1 premiu oferit prin tragere la sorti la sfarşitul concursului.

Premiile instant vor fi afişate în bannerele cu valiza cu surprize în toate paginile site-ului Apropo.ro cu poză şi denumire. Premiile instant trebuie revendicate în maxim o oră de la afişarea banner-ului cu valiza cu surprize, prin completarea şi trimiterea formularului de validare.

Premiile instant sunt:
- Set creme cu protectie solara Pharmaceris x 30 buc (141 ron / buc)
- Geanta de voiaj x 5 buc (60 ron / buc)
- DVD-uri cu filme x 34 buc (49,9 ron / buc)
- Tablete PRESTIGIO MultiPad 5070 x 3 buc (558 ron / buc)
- Pixuri PRESTIGIO Pen Flash Drive NAND Flash 8GB x 5 buc (147 ron / buc)
- GPS PRESTIGIO GeoVision 4500 x 1 buc (315 ron)
- Ceasuri CANYON Ez-Pulse III x 2 buc (150 ron / buc)

Marele premiu oferit prin tragere la sorţi în data de 31 august 2011 este format din:
- Tableta PRESTIGIO MultiPad 5070 (558 ron)
- GPS PRESTIGIO GeoVision 4500 (315 ron)
- Ceas CANYON Ez-Pulse III (150 ron)

Valoarea totală a premiilor oferite în concurs este de: 10.473,2 ron.
Organizatorul nu va oferi câştigătorilor contravaloarea în bani a produselor sau a serviciilor anunţate ca premii la concurs.


Art. 7. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul "Deschide valiza si gaseste surpriza!"se va desfăşura în perioada 25 iulie - 31 august, ora 12:00, 2011 si va avea 80 de câştigători de premii instant şi 1 câştigător la tragerea la sorţi pentru Marele premiu.

Câştigătorii vor fi desemnaţi astfel:

1. pentru premiile instant:

- utilizatorii cărora valiza cu surprize le afişează un premiu instant vor fi desemnaţi câştigători în momentul în care completează şi trimit formularul de validare pentru premii instant, accesibil numai prin apăsarea butonului "Revendică premiul" din banner-ul cu Iepuraşul gadgetar
- utilizatorii au la dispoziţie o oră să completeze şi să trimită acest formular
- Organizatorul va anunţa pe site-ul www.apropo.ro numele câştigătorilor in pagina de concurs în funcţie de stadiul în care sunt: "în curs de validare" - "validat" - "descalificat"
- premiile care nu sunt revendicate în maxim o oră vor fi reintroduse în concurs ca şi premii instant aduse de valiza cu surprize
- un utilizator poate câştiga un singur premiu instant pe parcursul concursului, indiferent câte găseşte pe site


2. pentru Marele premiu:

Vor exista 1 câştigător al Marelui premiu care va fi desemnat prin tragere la sorti, desfăşurată online, in data de 31 august 2011. La aceasta vor participa atât utilizatorii care au completetat formularul de înscriere pentru tragerea la sorţi pana pe 31 august, ora 12.00, cât şi utilizatorii care şi-au revendicat premiul instant şi care au fost automat înscrişi de către Organizator în lista pentru tragerea la sorţi. Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.apropo.ro, in pagina de concurs.

Utilizatorii vor fi descalificaţi şi vor pierde dreptul asupra premiilor dacă nu completează şi nu trimit formularul de validare în maxim o oră (pentru premiile instant) sau dacă au furnizat date de contact eronate /incomplete şi nu pot fi contactaţi în maxim 72 de ore de la data desemnării lor.

Excepţie fac zilele de sambata si duminica, când utilizatorii care vor revendica premii instant prin formularul de validare, vor fi contactaţi de către Organizator în urmatoarea zi de luni dupa week-end pentru a fi validaţi şi pentru a intra în posesia premiilor.

Pe toată durata concursului, câştigătorii au la dispozitie 48 de ore din momentul contactării lor de către Organizator pentru a trimite copie dupa buletin/carte de identitate pentru validare. Dacă nu trimit datele solicitate în intervalul menţionat, aceştia vor fi descalificaţi.

Dacă utilizatorul descalificat e căştigător de premiu instant, acest premiu va fi reintrodus în concurs.

In cazul în care câştigătorii descalificaţi sunt câştigători de premii instant care le-au aparut în ultimele zile de concurs si care nu mai pot fi reintroduse în concurs din cauza perioadei prea scurte până la finalul concursului, aceste premii se vor acorda altor utilizatori aleşi prin tragere la sorţi. La tragerea la sorţi vor participa toţi cei care au participat şi la extragerea pentru Marele premiu.

Dacă Organizatorul este nevoit să descalifice castigatorul Marelui premiu, premiul va fi acordat unui alt utilizator extras prin acelaşi mecanism de tragere la sorţi.

Organizatorul nu este responsabil pentru întarzierea anunţării câştigătorilor din motive care nu ţin de el.

Câştigătorii vor intra în posesia premiilor în funcţie de localitatea în care au domiciliul, astfel:
• Dacă este din Bucureşti, câştigătorul îşi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din str. Aurel Vlaicu, nr.62-66, sector 2, de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00 - 17:00. Câştigătorul va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.

• Dacă este din afara Bucureştiului, câştigătorul va primi premiul prin curier / poştă, taxele fiind suportate de către Organizator. Pentru a intra în posesia premiului căştigătorul trebuie să trimită pe fax / mail Organizatorului o copie după buletin sau cartea de identitate şi adresa exactă unde doreşte să i se livreze coletul.
Premiul va fi expediat prin curier / poştă numai la adrese de pe teritoriul României.

Pentru câştigătorii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani premiile vor fi înmânate numai în prezenţa părinţilor sau a tutorelui legal.


Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.apropo.ro , dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Întreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul a cel puţin o televiziune natională sau un cotidian naţional.
Art. 10. Taxe şi impozite aferente
Organizatorul campaniei este raspunzator pentru impozitul datorat conform legii pentru veniturile obtinuţe din Concurs, impozit pe care Organizatorul campaniei este obligat să îl calculeze şi să il platească în beneficiul câştigătorilor.
Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între MEDIAFAX GROUP S.A. şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor române competente.