toate sectiunile

Participa la Festivalul Artelor Bucuresti 2008!

Castiga 2 invitatii duble la spectacolul "Traditii si obiceiuri populare" la Festivalul Artelor Bucuresti!

Te declari un iubitor de arta si frumos sau pur si simplu vrei sa gasesti noi modalitati de a-ti petrece timpul liber?
Participa la concursul organizat de apropo.ro si poti castiga saptamanal invitatii la Festivalul Artelor Bucuresti 2008.

Descopera adevaratul spirit al romanilor, cultura, valorile, obiceiurile si traditiile romanesti in cadrul primei editii a Festivalului Artelor Bucuresti. Organizat intre 2 - 9 Noiembrie 2008, Festivalul te asteapta cu evenimente muzicale traditionale, clasice, piese de teatru, opera, opereta, recitaluri instrumentale, lansare de carte, expozitii de fotografie, pictura, si arta iconoclastica. Festivalul va aduce pe scenele culturale bucurestene valorosi artisti nationali precum: Florin Piersic, Tudor Gheorghe, Dan Puric, Corul Madrigal, Dorel Visan, Alexandru Tomescu, Corul Patriarhiei Romane, Radu Beligan si multi altii.

Esti curios sa afli mai multe detalii despre Festivalul Artelor Bucuresti? Click aici!

Intra saptamanal pe apropo.ro, raspunde la intrebarile din concurs si poti castiga invitatii la diversele evenimente din cadrul Festivalului. Saptamana aceasta poti castiga 2 invitatii duble la spectacolul de folclor "Traditii si obiceiuri populare".

Saptamana aceasta iti oferim din nou sansa de a castiga 2 invitatii duble la spectacolul de folclor "Traditii si obiceiuri populare".

Festivalul Artelor Bucuresti a pregatit pentru iubitorii de folclor un spectacol senzational de traditii si obiceiuri populare culese din diferite regiuni ale tarii.

Marti, 4 Noiembrie, incepand cu ora 19:00, vor urca pe scena Salii Palatului atat interpreti de renume ai cantecului popular, precum: Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, Cristian Pomohaci, Mariana Anghel, Nineta Popa, Deian Galetin si Andreea Voica, cat si Florin Vasilica alaturi de Grupul "Teleormanul" si Ansamblul de Dansuri - Centrul de Cultura "Tinerimea Romana".

Raspunde corect la intrebarea "Unde va avea loc spectacolul Traditii si obiceiuri populare" pana pe data de 31 octombrie si participi automat la tragerea la sorti organizata in aceeasi zi.

Vrei sa cumperi mai multe bilete la spectacol? Click aici!

Castigatorii invitatiilor la spectacolul "Traditii si obiceiuri populare" sunt:

Mitroaica Violeta Andreea

Basamac Georgian Rares