toate sectiunile

Femei in Cartea Recordurilor

28 mar 2011, 67406 afisari

De-a lungul timpului, femeile au aratat ca pot avea rezultate bune in aceleasi domenii precum barbatii. Unde exceleaza ei, exista un loc si pentru ele. In Cartea Recordurilor exista numeroase femei cu rezultate remarcabile prin care dovedesc ca pot orice.

Femei in Cartea Recordurilor

Atat femeile, cat si barbtii se bat sa intre in Cartea Recordurilor printr-o serie de abilitati care ii fac sa fie "cei mai cei" din intreaga lume. Ei se bat pe un loc la "cel mai sexy", "cel mai gras", "cel mai puternic" sau "cel mai inalt", dar de fiecare data exista locuri pentru fiecare.

Cea mai batrana femeie din lume

Ar putea fi, dupa datele actuale, Nenek Turinah in varsta de 157 de ani. Femeia este din Indonezia si duce o viata linistita pe langa casa, ajutata de fiica ei de 108 ani.

La categoria de cea mai batrana femeie din lume le gasim pe frantuzoaica Jeanne Calment si rusoaica Antisa Khvichava, prima apucand sa isi serbeze 121 de ani si cea de-a doua a implinit 130 de ani, varsta la care inca se simte bine, dupa ce joaca table si bea cate un pahar de vodca pe zi.

Antisa

Rusoaica Antisa la 130 de ani

Cea mai inalta femeie din lume

Asiatica Yao Defen cu 2,33 metri, 200 kg. Inaltimea ametitoare se datoreaza tumorii pe care o are la glanda pituitara.

Yao Defen

Yao Defen

Sandy Allen este o alta femeie care face parte din aceasta categorie, ea avand o inaltime de 2.32 metri.

Sandy Allen

Sandy Allen

Zainab Bibi este o alta ocupanta a unui loc in Guiness Book, datorita inaltimii sale de 2,19 metri.

Zainab Bibi

Zainab Bibi

Cea mai scunda femeie din lume

Este Hatice Kocaman din Turcia si are o inaltime de 71 de centimetri. Tanara cantareste doar 6,8 kilograme.

Hatice Kocaman

Hatice Kocaman

Cea mai grasa femeie din lume

Carol Yager din Beecher, Michigan (SUA), a fost cea mai grasa femeie din toate timpurile, ea cintarind 545 kilograme. De asemenea, Yager a inregistrat cea mai mare pierdere in greutate, slabind 235 kilograme in 3 luni, insa a incetat din viata in anul 2006, la numai 34 de ani.

Donna Simpson este o aspiranta la titlul de cea mai grasa femeie din lume. Isi doreste cu ardoare acest loc, motiv pentru care mananca pentru a se ingrasa si pentru a dobori recordul. Acum ea cantareste "doar" aproape de 300 de kilograme.

Donna Simpson

Donna Simpson

Cea mai slaba femeie din lume

Lucia Zarate, din San Carlos, Mexic, purta titlul de cea mai slaba femeie din lume, ea avand doar 2,13 kilograme, si una dintre cele mai scunde, avand 54,61 centimetri inaltime. Zarate a murit de hipotermie in anul 1890, cand caravana circului la care lucra a ramas blocata in zapada in Muntii Sierra Nevada.

Lizzie Velasquez este considerata cea mai slaba femeie din lume. Ea are 27 de kilograme la varsta de 21 de ani. Lizzie are aproape zero la suta grasime in corp, desi mananca tot ce pofteste o data la 15 minute!

Lizzie Velasquez

Lizzie Velasquez

Cea mai flexibila femeie din lume

Julia Gunthel este nemtoaica, are 25 de ani, si este una din cele mai flexibile persoane din lume.

Julia Gunthel

Julia Gunthel

Nemtoaica a intrat si cu o alta reusita in Cartea Recordurilor, dupa ce a spart 3 baloane in 12 secunde.

Cea mai sexy femeie din lume... din istoria jocurilor

Este Lara Croft (Angelina Jolie). Reprezentantii Cartii Recordurilor spun ca intruchipeaza tot ce este mai frumos in jocurile video.

Lara Croft

Lara Croft

Cea mai urata femeie din lume

Anne Woods este considerata cea mai urata femeie din lume. Ea a intrat si in Cartea Recordurilor si si-a primit si diploma de rigoare. Desi am ezitat in a va prezenta o fotografie cu doamna in varsta de 62 de ani, totusi nu va puteam priva de o asemenea imagine.

Anne Woods

Anne Woods

Cea mai tatuata femeie din lume

Julia Gnuse din California, SUA, a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai tatuata femeie din lume.

Julia Gnuse

Julia Gnuse

Julia Gnuse, denumita sugestiv si "Illustrated Lady", in varsta de 55 de ani, i-a suflat titlul de cea mai tatutata femeie din lume lui Isobel Varley. Julia a primit diploma de la Guiness Book care i-a asigurat locul meritat in galeria recordurilor internationale.

Femeia cu cele mai multe pierce-uri din lume

Este Elaine Davidsom, din Regatul Unit, si are nu mai putin de 720 de pierce-uri. Recordul l-a stabilit in anul 2000, pe cand avea doar 462 de pierce-uri, dintre care "doar" 192 pe fata.

Cei mai mari sani naturali din lume

Apartin lui Norma Stitz, pe numele ei adevarat Annie Hawkins -Turner, din Georgia, SUA. A intrat in Cartea Recordurilor drept femeia cu cei mai mari sani naturali din lume si fiecare cantareste putin peste 12 kilograme.

Norma Stitz

Norma Stitz

Cei mai mari sani siliconati din lume

Sheyla Hershey, 28 de ani, a fost desemnata detinatoarea celor mai mari sani siliconati, intrand direct in Cartea Recordurilor. Masura sa de 38 KKK a obtinut-o in urma unor operatii chirurgicale. Din pacate, Sheyla a fost nevoita sa isi scoata silicoanele din cauza unei infectii.

Sheyla Hershey

Sheyla Hershey

Cea mai mica talie din lume

Cea mai mica talie din lume masoara 38 cm si este a lui Cathie Jung, care a intrat in Cartea Recordurilor.

Cathie Jung

Cathie Jung

Cathie, in varsta de 73 de ani, s-a nascut in Conneticut, SUA, iar corset poarta zi si noapte inca din 1983. Singurele momente in care nu poarta corsetul sunt, desigur, la dus.

Pentru a avea o talie atat de mica, Cathie si-a mai pastrat doar doua coaste. Asadar, nu are talia mica de la mama natura.

Ann

Modelul Ann

Cu talia mica-mica si naturala este si modelul Ann, care a renuntat la mancare pentru a fi cat mai slaba. La cei 1,90 m pe care ii are, tanara este alarmant de slaba. Ann ar putea intra si ea in Cartea Recordurilor.

Martie e luna tuturor femeilor, dar Apropo.ro iti propune sa o cautam pe EA, pe acea femeie talentata, frumoasa si inteligenta. De aceea, va propunem zilnic, timp de 4 saptamani, perspective diferite, Apropouri la particularitatile feminine atat de speciale.

Cu aceasta ocazie avem si un concurs cu premii: inscrie o femeie remarcabila in top in perioada 1-31 martie si poti castiga Notebook Lenovo Thinkpad Edge 15 de culoare rosie, o crema Juvena si 2 parfumuri 212 VIP Carolina Herrera.


Autor:
Carmen Ulian
Sursa-foto:
stylelist
sheyla hershey site oficial
news.sky
izismile
metro.co.uk
ellyj
bittenandbound
connect.in.com
Taguri:
apropouri, cartea recordurilor, femei in cartea recordurilor, talie, tatuaj
Urmareste Apropo.ro prin:
rss
mobile
Citeste si alte articole pe aceeasi tema
COMENTARII Comenteaza
COMENTEAZA
Eroare: Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!
Comentariul a fost adaugat!

Cod captcha invalid!